Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΘΕΟΙ, ΗΜΙΘΕΟΙ...και το απάνθρωπο PHOTOSHOP!!!

Εξωγήινα 2μετρα πλάσματα, με μακρυά ατέλειωτα άκρα, τέλειες αναλογίες, θεσπέσια λεπτά πρόσωπα, μικροσκοπικούς κοντυλένιους γοφούς, στητά μπούστα δημιουργήματα τέλειων εκκρίσεων ορμονών στην απόλυτη νεότητα..
Όλα αυτά σε περιφερόμενες ιλουστρασιόν πόζες, με brazilian bikini πολύχρωμα και αξιοζήλευτα, με φόντο εξωτικές σμαραγδί θάλασσες και ολόχρυσες παραλίες..!!!
Κι εσύ κυρία μου...δεν κατάλαβες πως οι σαγηνευτικές φωτογραφίες που βλέπεις και ζηλεύεις έγιναν με την βοήθεια του απατηλού photoshop με σκοπό να σε ψυχαναγκάσουν ή να κάνεις μια δίαιτα αστραπή ή να προστρέξεις στην προμήθεια και στην βοήθεια μιας αδυνατιστικής κρέμας...τύπου οδοστρωτήρας ει δυνατόν  και τί να σου κάνει ένα σωληνάριο που χρειάζεσαι ένα βαρέλι να βουτήξεις μέσα ολόκληρη επί 24ώρου βάσεως και ουχί πρωϊ και βράδυ ως η οδηγία υπενθυμίζει!!
Ηρέμησε τροφαντούλα κυρία μου,παχουλούλα,αφρατούλα ή ...χοντρή τέλος πάντων, γνωρίζεις πως αν τραβούσες ζόρι με τα κιλά σου θα φρόντιζες από τα Χριστούγεννα να μπεις στην διαδικασία του remodeling..αναδιαμόρφωση ελληνιστί -για να μην ψάχνετε λεξικά τέτοιες ύψιστες στιγμές..- και δεν θα περίμενες να έλθει ο Ιούνιος να προβληματιστείς πώς θα γίνεις Νίνα ...Nina Dobrev εννοώ...  και μην αφήνεις τον μηχανισμό της ενοχής, του ψυχαναγκασμού και το σύμπλεγμα κατωτερότητάς σου να σε τριβελίζει.. 
Δεν ζεις εσύ με την λαχανόσουπα του αστροναύτη και της NASA ..ούτε τις δίαιτες του Beverly Hills, του Atkins και του Hollywood με το σιρόπι λέει καλαμποκιού που πρέπει να χτενίσεις όλη την Αττική για να το βρεις....αλλά ούτε και του υπέροχου κατά τα άλλα Dr Peter Adamo ,που εγώ επιμένει σύμφωνα με την ομάδα αίματός μου ..είμαι νομάς και πρέπει να τρώω κόκκινο κρέας και ψάρια μόνον!!..αμ δεν σφάξανε !!! 
Βλέπεις είναι κι αυτός ψηλός με μούσι και τον ευνοεί...η δίαιτά του..! Τί σχέση έχει το μούσι? Κόβει..όσο νάναι..!
Στα καθ΄ημάς λοιπόν!
Nullius in verba ...τουτέστιν "μη βασίζεσαι στα λόγια κανενός" !
Ενδόμυχα έχεις αυθυποβληθεί πως μόνο οι κορμάρες δικαιούνται διακοπών αλλά και χαμόγελου ευτυχίας! 
Διότι θεωρείς σαν αυτομαστίγωμα εσωτερικό,πως το να είσαι καλά με τον εαυτόν σου είναι θέμα κιλών ενώ ξέρεις πως δεν είναι..γιατί η ομορφιά δεν έρχεται όταν αλλάζεις πράγματα στην εξωτερική σου εμφάνιση.Η ομορφιά έρχεται από την ισορροπία που αισθάνεσαι μέσα σου.
Έλα λοιπόν κουκλίτσα μου, ας φάμε απενοχοποιημένα το παγωτάκι μας με τραγανιστή σοκολάτα , την κρυφή έκρηξη σιροπιού φράουλας και την παχιά κρέμα και μην σε νοιάζει για την αδύνατη κορμάρα που η τελευταία φορά που έφαγε άμυλο ήταν όταν της έδωσε ο παπάς αντίδωρο..κι αν δεν σε έπεισα...
εεε ψάξε για βράχο και κρύψου από πίσω...αλλά μην χάσεις τα μπάνια σου!!
..και είμαι εγώ..μην αναρωτιέστε 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου