Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

DO YOU BELIEVE IN MAGIC?
Με πηγή έμπνευσης ένα πολύτιμο υλικό..την αγάπη 
Τα Χριστούγεννα φίλες και φίλοι μου είναι πιστεύω η πιο μαγική εποχή του χρόνου και μην μου πείτε πως ακούγεται κλισέ...γιατί θα συμφωνήσω!!! 
Μια κοινότοπη φράση πράγματι που έγινε κλισέ αλλά για κάποιο συγκεκριμένο λόγο.
Ακόμη και οι πιο ρεαλιστές από εμάς - ...δεν ξεχνάμε πως ημείς δηλώσαμε 'ονειροπόλοι' σε τούτον τον πλανήτη- πιστεύουμε στην μαγεία.
Πιστεύουμε στην ευτυχία,πιστεύουμε στην αγάπη ,πιστεύουμε στα όνειρα και περιμένουμε να βγουν όλα αληθινά.
Θαύματα μικρά άλλωστε συμβαίνουν καθημερινά και κάθε ώρα, αρκεί να κοιτάξουμε προσεκτικά γύρω μας.
Τα παραμύθια της καθημερινότητας διαδραματίζονται εντός κι εκτός του σπιτιού μας, με ήρωες εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα συνήθως.
Γι αυτό γεμίστε τον χώρο σας με μικρές πινελιές καλαισθησίας με λίγη παραπάνω χρυσόσκονη - μικρή πολυτέλεια..- και χαρίστε μικρά δωράκια που θα ξαφνιάσουν τους γύρω σας- δεν χρειάζονται ευφάνταστα δώρα..- και φροντίστε το κάστ του παραμυθιού να λάμπει...!! κυρίως διατηρείστε το χαμόγελό σας και χαρίστε το απλόχερα στους γύρω σας !!
Θα χαρούν όλοι αφάνταστα .. κι εσείς το ίδιο!!!
Ακόμη όμως κι αν δεν μπορέσετε να κάνετε τίποτε και οι γιορτές σας βρουν...απροετοίμαστους, . δεν πειράζει χαρίστε αγάπη , δεν κοστίζει , είναι το πολυτιμότερο υλικό και μην ξεχνάτε πως τα θαύματα συνεχίζονται και το 2015 !! Φωτεινές γιορτές, φωτεινές ψυχές,φωτεινά όνειρα!!! και πάντα , μα πάντα με υγεία.
Χρόνια πολλά , καλή χρονιά !!!
artist Ariel Gulluni
"Γη και φως"
"Tierra y luz"
2011 //
100x70cm
"Γη και φως" 2011 / / 100x70cm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου